Меню-розкладка
Меню-розкладку у закладі охорони здоров'я щодня:
— складає — сестра медична з дієтичного харчування під керівництвом лікаря-дієтолога або іншого лікаря-спеціаліста, якого призначили відповідальним за лікувальне харчування, та за участі шеф-кухаря і бухгалтера;
— затверджує — головний лікар (директор, медичний директор, заступник);
— підписують — лікар-дієтолог або інший лікар-спеціаліст, якого призначили відповідальним за лікувальне харчування, бухгалтер, шеф-кухар (кухар).
Докладніше про процедуру:
Як ЗОЗ організувати лікувальне харчування
Здається, ви забули про головне…
І це не любов до України, бо вона в серці ❤️. А забули ви увійти або зареєструватися. Це база і ґрунт, щоб користуватися Системою