Меню-розкладка

Первинні, облікові
2 серпня 2024 року

Меню-розкладку у закладі охорони здоров'я щодня:

— складає — сестра медична з дієтичного харчування під керівництвом лікаря-дієтолога або іншого лікаря-спеціаліста, якого призначили відповідальним за лікувальне харчування, та за участі шеф-кухаря і бухгалтера;
— затверджує — головний лікар (директор, медичний директор, заступник);
— підписують — лікар-дієтолог або інший лікар-спеціаліст, якого призначили відповідальним за лікувальне харчування, бухгалтер, шеф-кухар (кухар).

Докладніше про процедуру:

Як ЗОЗ організувати лікувальне харчування

Loading PDF…
locker

Здається, ви забули про головне…

І це не любов до України, бо вона в серці ❤️. А забули ви увійти або зареєструватися. Це база і ґрунт, щоб користуватися Системою

  • Open All VersionsПро документ
  • Download materialsШаблони та зразки