Акт про реалізацію і відпуск виробів кухні
Цю форму використовують в закладах (на підприємствах) громадського харчування (ресторани, кафе, їдальні), де форма розрахунку зі споживачами дозволяє одержати дані про реалізацію виробів кухні за найменуваннями, кількістю та їх вартістю. Реалізовані й відпущені вироби кухні групують в акті за найменуваннями виробів, які реалізовані за готівку і відпущені структурним підрозділам.
Акт про реалізацію і відпуск виробів кухні складає завідувач виробництва і є додатком до звіту завідувача про рух продуктів на кухні.
Форма затверджена наказом Мінекономіки від 17.06.2003 № 157.
Здається, ви забули про головне…
І це не любов до України, бо вона в серці ❤️. А забули ви увійти або зареєструватися. Це база і ґрунт, щоб користуватися Системою