Денний забірний лист

Первинні, облікові
11 жовтня 2024 року

Форму використовують для оформлення відпуску виробів кухні в буфети, дрібнороздрібну торговельну мережу. Денні забірні листи у закладі (на підприємстві) громадського харчування (ресторани, кафе, їдальні) оформлюють у двох примірниках щодня окремо на кожну матеріально відповідальну особу. Бланки забірних листів нумеруються і видаються в бухгалтерії кожній матеріально відповідальній особі після того, як вона ставить особистий підпис у спеціальному журналі.

Loading PDF…
locker

Здається, ви забули про головне…

І це не любов до України, бо вона в серці ❤️. А забули ви увійти або зареєструватися. Це база і ґрунт, щоб користуватися Системою

  • Open All VersionsПро документ
  • Download materialsШаблони та зразки