Акт на розбирання м’яса на крупнокускові напівфабрикати

Первинні, облікові
11 жовтня 2024 року

Цю форму складають у закладах громадського харчування (ресторани, кафе, хдальні) для контролю відповідності виходу напівфабрикатів кількості м’яса матеріально відповідальні особи.  До акта додаютьдокументи на передачу крупнокускових напівфабрикатів до комори (експедиції) або до цехів з виготовлення дрібнокускових (вагових) напівфабрикатів і порційних напівфабрикатів. Форма затверджена наказом Мінекономіки від 17.06.2003 № 157 

Loading PDF…
locker

Здається, ви забули про головне…

І це не любов до України, бо вона в серці ❤️. А забули ви увійти або зареєструватися. Це база і ґрунт, щоб користуватися Системою

  • Open All VersionsПро документ
  • Download materialsШаблони та зразки