Відомість про залишки товарів на складі (у коморі)
Форма призначена для закладів громадського харчування (ресторани, кафе, їдальні). Після закінчення місяця або на дату інвентаризації за даними карток (книг) кількісно-сумового обліку складається ця відомість, правильність виведення залишків у якій перевіряє бухгалтерія і підтверджує підписом матеріально відповідальна особа. Загальна вартість товарів на кінець місяця (або на день інвентаризації) за цією відомістю звіряється з даними бухгалтерського обліку, відомість підписується матеріально відповідальною особою і бухгалтером підприємства. Відомості про залишки товарів на складі (у коморі) відкриваються на звітний період. Форма затверджена наказом Мінекономіки від 17.06.2003 № 157
Здається, ви забули про головне…
І це не любов до України, бо вона в серці ❤️. А забули ви увійти або зареєструватися. Це база і ґрунт, щоб користуватися Системою