Відомість про залишки товарів на складі (у коморі)

Первинні, облікові
14 жовтня 2024 року

Форма призначена для закладів громадського харчування (ресторани, кафе, їдальні). Після закінчення місяця або на дату інвентаризації за даними карток (книг) кількісно-сумового обліку складається ця відомість, правильність виведення залишків у якій перевіряє бухгалтерія і підтверджує підписом матеріально відповідальна особа. Загальна вартість товарів на кінець місяця (або на день інвентаризації) за цією відомістю звіряється з даними бухгалтерського обліку, відомість підписується матеріально відповідальною особою і бухгалтером підприємства. Відомості про залишки товарів на складі (у коморі) відкриваються на звітний період. Форма затверджена наказом Мінекономіки від 17.06.2003 № 157 

Loading PDF…
locker

Здається, ви забули про головне…

І це не любов до України, бо вона в серці ❤️. А забули ви увійти або зареєструватися. Це база і ґрунт, щоб користуватися Системою

  • Open All VersionsПро документ
  • Download materialsШаблони та зразки